avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. In prezent sunt grefier in cadrul unei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. In prezent sunt grefier in cadrul unei Instanțe însă ...

Buna ziua. In prezent sunt grefier in cadrul unei Instanțe însă îmi doresc sa particip la concurs pt un alt post de grefier in cadrul unei alte Instanțe din cadrul aceleași curți de apel. Doresc sa evit sa cer caracterizare de la instanța unde lucrez deoarece reacțiile când cineva pleacă sunt extrem de urate și in eventualitatea unui eșec, voi fi nevoită sa -mi dau demisia. As putea oare sa îmi depun la dosarul cauzei fisa cu calificativul primit in ultimul an? Am calificativ ,,foarte bine”. S-ar echivala cu o recomandare? Multumesc. Țin sa precizez ca doresc sa plec de la instanța unde sint, din cauza navetei.
Ultima modificare: Luni, 9 August 2021
Clerk91, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:18, 12 Septembrie 2021
Buna ziua,
Pai si prin transfer nu se poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie angajat monicamihai monicamihai pot sa o dau in judecata pe angajata mea, care m-a anuntat seara ca nu mai vrea sa vina pt. ca si-a gasit un loc de munca mai bun, iar de a doua zi nu a mai ... (vezi toată discuția)
Promovarea in functie de conducere marianecula25 marianecula25 Cine poate participa la un concurs pentru ocuparea unei functie de conducere in cadrul unei institutii publice (vezi toată discuția)
De ce nu se respecta regulamentul de concurs pentru 15 noiembrie 2009 ? king_julian king_julian Se pare ca si in aceasta sesiune (la fel ca in celelalte) nu se respecta Regulamentul de concurs ! Mai precis, desi se precizeaza clar categoriile ce se pot ... (vezi toată discuția)