avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cu ce dată se completează formularul s1039?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cu ce dată se completează formularul s1039?

Cu ce dată se completează formularul s1039? Ce trebuie să conțină arhiva zip la acest formular? Menționez că pe 09.07.2021 a început prima etapă de dizolvare/lichidare voluntara.
Ultima modificare: Marți, 10 August 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 13:36, 10 August 2021
Acest formular se depune la ANAF online cu semnatură electronică sau la ghiseu dupa obtinerea certificatului de radiere de la Oficiul Registrului Comertului (ORC). Arhiva zip contine: bilantul de lichidare care s-a depus la ORC și certificatul de radiere cu rezoluția aferentă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se depune cererea de dizolvare a srl? Sorin_mn Sorin_mn Unde poate solicita dizolvarea societatii, la registrul comertului sau la tribunal? Multumesc (vezi toată discuția)
Inchidere srl purice030850 purice030850 buna ziua, am un srl din 2006 nu a mai avut activitate pe el cum sa procedez ca sa-l inchid multumesc mariana (vezi toată discuția)
Inchidere firma fara activitate dan-sibiu dan-sibiu BUNA ZIUA am infiintat o firma srl-d in februarie 2015 ....in lipsa de activitate as dori sa o inchid...ce ar trebui sa fac [ acte..daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)