avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Majorare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Majorare pensie alimentara

Buna ziua!
Vin cu o intrebare, de curând am primit hotărârea pentru majorarea pensiei alimentare la un cuantum 1/4 din salariul minim pe economie in România fără venit 1386 lei. Iar tatăl meu nu vrea sa imi trimita majorarea din urmă pe un an si 8 luni si a zis ca nu are ce sa ii faca nimeni ca de ce la pus judecătoria pe el sa plateasca ca nu are niciun salariu ca el lucrează în Italia nu in România eu i-am zis sa zica multumesc ca nu la pus cu 200 de euro cum e in Italia si tot nu vrea
Am fost la poliție și mi sa zis ca o sa o sune pe mama lui ,el e venit in tara a ajuns ieri si as vrea sa stiu ce sa fac cum pot sa obtin banii din urmă si cum sa il sperii sa imi dea
Sfătuiți-ma ce sa fac,va rog frumos!
Ultima modificare: Marți, 10 August 2021
Alex_toma3, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alex_toma3 , utilizator 19:57, 18 August 2021
Nu se justifica inca o plangere penala, abia dupa 3 luni de neplata devine infracțiune.
Il puteti executa silit daca mai are bunuri, conturi in Romania.
Il puteti executa si in strainatate prin ministerul justitiei.
Ziceti ca a zis politia ca o cheama pe ma-sa, nu are femeia nicio treaba cu pensia .
Ultima modificare: Miercuri, 11 August 2021
gi-jane2, moderator
gi-jane2 a scris:

Ziceti ca a zis politia ca o cheama pe ma-sa, nu are femeia nicio treaba cu pensia .

Poate e localitate mai mică, gen comună/sat, unde polițiștii cunosc pe toată lumea și s-or fi gândit că vorbește ea cu fiu-său.

Da e din comuna, si mama lui stie tot despre el
Are nr de telefon adresa lui si unde lucrează stie cam totul

Emilika40 a scris:

gi-jane2 a scris:

Poate e localitate mai mică, gen comună/sat, unde polițiștii cunosc pe toată lumea și s-or fi gândit că vorbește ea cu fiu-său.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort dana 50 dana 50 am divortat iar copilul minor mia fost incredintat mie ,fostul sot trebuie sa imi plateasca intretinerea ,cum se procedeaza.Divortul s-a terminat in noiembrie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neacceptata de mama Felicia2013 Felicia2013 Buna ziua. Fratele meu a divortat si plateste pensia alimentara 100 euro , neavand nici un venit. Prima data a avut minimul pe economie dar ea a sustinut ca ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii prealabile - amenintare, minor, conditii RorbertIonut RorbertIonut E vorba de o poveste foarte foarte urata. Am fost amenintat de 1 elev de la liceu,ma amenintat in fata la directoare si pe email,inca am mesaju. A depus mama ... (vezi toată discuția)