avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara ! Se poate sa cumpăr un imobil cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara ! Se poate sa cumpăr un imobil cu buletinul provizoriu? ...

Buna seara ! Se poate sa cumpăr un imobil cu buletinul provizoriu?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 08:14, 11 August 2021
Daca este in perioada de valabilitate, puteti achizitiona un imobil.
Mulțumesc ! La notar mi au spus ca nu se poate. Cand mi am eliberat C.I provizoriu cei de acolo mi au spus ca pot sa fac orice doar sa nu plec din țara. Nu știam ce sa mai cred
Mergeti la un alt birou notarial.
art 12 al 3 din OUG 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români, astfel cum a fost modificata prin Legea 162/2020, prevede ca:
(3) În sensul prezentei ordonanțe de urgență, prin act de identitate se înțelege cartea de identitate, cartea de identitate simplă, cartea electronică de identitate, cartea de identitate provizorie și buletinul de identitate, aflate în termen de valabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot căsători având buletin provizoriu? Bacanu Andreea Bacanu Andreea Bună! Întrebarea mea este dacă mă pot căsătorii cu buletinul provizoriu? Sunt cetățean român cu pașaport cu domiciliu în străinătate iar pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as sa stiu daca pasaportul poate fi folosit in locul ... Muninn Muninn Buna ziua! As sa stiu daca pasaportul poate fi folosit in locul buletinului in relatia cu banca (demersuri obtinere credit ipotecar), notarul (contract ... (vezi toată discuția)
Bună ziua se poate da examen pt școală de șoferi daca ai ... Moldovan Kristina tunde Moldovan Kristina tunde Bună ziua se poate da examen pt școală de șoferi daca ai act de identitate provizoriu?Mulțumesc de răspuns! (vezi toată discuția)