avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Actualul președinte al asociației de proprietari a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Actualul președinte al asociației de proprietari a fost, până ...

Actualul președinte al asociației de proprietari a fost, până în luna august 2019, administrator al blocului. În luna iunie 2021 a prezentat o cerere aprobată de trei membri ai comitetului executiv, pentru încasarea drepturilor de concediu pe amul 2019. Cererea este datată 24 februarie 2020 (!)

Are dreptul la indemnizație de concediu de odihnă dacă și-a primit drepturile salariale la zi până în prezent și nu a efectuat zilele de concediu? Dacă da, cum se calculează concret suma de bani care i se cuvine?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 11 August 2021
A avut contract individual de munca ?
Da, dar urmează să verific, ca să fiu sigur.
Daca a avut si a incetat, atunci poate solicita compensarea in bani a zilelor de CO neefectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculează indemnizația ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu un sfat. Un angajat are 3 zile de concediu neefectuate din 2019 si 5 zile din 2020. Restul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat din 2017, recuperare bani Florinoprea20 Florinoprea20 Buna seara, va rog mult de tot sa ma ajutati intr-o problema. Am lucrat la o agentie de pariuri sportive din decembrie 2016 pana in februarie 2020. In tot ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neplatit la incetarea contractului de munca gvt gvt in 26.08.13 mi-am depus demisia cu preaviz; miercuri, 18.09.2013, este ultima zi din preaviz; mai am de incasat banii pe 17 zile( din calculul facut de mine) ... (vezi toată discuția)