avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... As vrea sa stiu daca ziua libera acordata pe baza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

As vrea sa stiu daca ziua libera acordata pe baza adeverintei ...

As vrea sa stiu daca ziua libera acordata pe baza adeverintei de vaccinare se poate lua doar in ziua vaccinarii sau si ulterior, conform Legii 55/2020 art.21 lit a. ?
Cel mai recent răspuns: Georgiana Ciocoveanu , Avocat 08:46, 12 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, puteti sa o luati si ulterior, caz in care va trebui sa va consultati cu angajatorul pentru a nu perturba activitatea companiei. Mai jos articolul din Lege care permite acest lucru:

art. 21 indice 1, pct. 6 din Legea 55/2020 - Pentru a nu afecta semnificativ activitatea angajatorului, angajații au obligația de a informa angajatorul cu privire la opțiunile de programare a zilelor libere pe care urmează să le solicite în temeiul prezentului articol, în vederea asigurării în condiții optime a funcționării activității acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zi libera vaccinare Roger25 Roger25 Salutare, M-am vaccinat anti-COVID cu doza 3 in data de 20.01, si as dori sa stiu daca aceasta zi trebuie luata obligatoriu in ziua vaccinarii, sau poate ... (vezi toată discuția)
Buna seara, daca mi-am facut a treia doza de vaccin in data de ... Rosoim Rosoim Buna seara, daca mi-am facut a treia doza de vaccin in data de 02.11.2021, imi pot lua ziua de concediu in luna noiembrie cand am nevoie , sau trebuie neaparat ... (vezi toată discuția)
in legatura cu legea nr. 221/2021 DannyBan DannyBan Buna ziua! In legatura cu legea nr. 221/2021. Am fost anuntati de angajator ca: “Actul normativ prevede ca pentru a nu afecta semnificativ ... (vezi toată discuția)