avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt funcționar public în cadrul unei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt funcționar public în cadrul unei primării ...

Bună ziua! Sunt funcționar public în cadrul unei primării , lucrez că și polițist local și doresc să-mi dau demisia deoarece am intrat într-un alt sistem de stat militar. Codul administrativ prevede 30 de zile din momentul înaintării cererii de demisie. Acele zile sunt calendaristice sau lucrătoare? Este ceva model tipizat pentru demisie? Va rog să mă sfătuiți și cum sa procedez in aceasta situație.! Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 12 August 2021
Demisia produce efecte juridice la 30 de zile calendaristice de la înregistrare.

Nu exista tipizat .

D E M I S I E
Subsemnatul (a) _______________________________________, salariat la ___________________________________, în funcţia de ____________________, vă rog să luaţi act de demisia mea, urmând să încetez activitatea la data de
________________.
Perioada de timp dintre prezenta notificare şi data încetării activităţii reprezintă preavizul de 30 de zile calendaristice prevăzut în art.522 Cod Administrativ.

Data

Semnatura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model demisie cu preaviz corneliu1984 corneliu1984 Buna ziua.puteti sa ma ajutati cu un model de demisie cu preaviz, mai exact ce articol de lege trebuie precizat. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Demisie Vasile90 Vasile90 Buna ziua, nu stiu cum se procedeaza. Vreau sa imi dau demisia pe data de 11.09.17 dupa ce iau salariul. Nu stiu cum sa scriu in demisie... \"... sa incetati ... (vezi toată discuția)
Imi putei spune daca am formulat bine o demisie????cei de la resurse o contesta dorin.brezoi dorin.brezoi Subsemnatul Brezoi Dorin Stefan , angajat a S.C Premium Auto Motors S.R.L, in functia de consultant vanzari piese auto, va informez ca incepand din data de ... (vezi toată discuția)