avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Por fi presedinte la ong dacă voi deține o functie ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Por fi presedinte la ong dacă voi deține o functie de conducere în școală în care sunt profesor?

Bună seara!
Sunt presedintele unei asociatii înființate pentru a susține terapia copilului meu diagnosticat TSA. Întrebarea este dacă mai pot deține aceasta functie dacă voi deține o functie de conducere în școală în care sunt profesor?
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 August 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:14, 19 Octombrie 2021
nu exista nici o incompatibilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate functii Nicolae74 Nicolae74 Buna ziua. Am si eu o neclaritate si as avea nevoie de o lamurire. Sunt profesor de profesie. In 2008 am infiintat o societate comerciala a carui asociat unic ... (vezi toată discuția)
Buna seara imi puteti spune va rog ce pot face in situatia in ... Mathhmathi Mathhmathi Buna seara Imi puteti spune va rog ce pot face in situatia in care tatal nu se ingrijeste de copil nu il viziteaza nu ajuta cu nimic plus ca a fost ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate contabil sef liceu - presedinte asociatie pro bono! akh akh 1. Contabil sef liceu - este un post de functionar public? 2. Exista incompatibilitate daca o persoana este contabil sef la un liceu si totodata presedinte ... (vezi toată discuția)