avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Medicul specialist mi-a dat 7 zile medical și fisa de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Medicul specialist mi-a dat 7 zile medical și fisa de evaluare ...

Medicul specialist mia dat 7 zile medical și fisa de evaluare a boli pe ea nu mă pus sa semnez am luat la cunoștință,mia dat trimitere la singe sa fac și endoscopie sa fac la spital și apoi la control la medic din nou.
Am făcut singela analize,și endoscopia nu am făcuto că la spital plătesc analizele cu trimitere și îmi face test covid rapid eu sunt vaccinat cu amindoua doze am refuzat analizele sa le fac la spital de ce se mai fac teste covid ești vaccinat.
Daca nu mă prezint la medic la consult nu este nici o problema pot schimba medicul de boli interne daca acesta nu vrea să îmi schimbe foaia de evoluție a boli.
Cel mai recent răspuns: Magie1 , utilizator 17:24, 14 August 2021
S-au schimbat regulile de acordare a concediului medical. Daca nu le respectati, nu veti mai primi zile suplimentare :
[ link extern ]
Nu mai îmi da medicul specialist in continuare concediu medical pina la 14 zile daca nu respect fisa evoluției bolii solicit schimbarea foii și nu vrea atunci medicalul nu se prelungește.
În caz că am o problema d sănătate la alt medic acela poate sa de-a medical.

latka a scris:

S-au schimbat regulile de acordare a concediului medical. Daca nu le respectati, nu veti mai primi zile suplimentare :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am făcut amindoua doze de vaccin am certificatul verde întrebarea ... Magie1 Magie1 Am făcut amindoua doze de vaccin am certificatul verde întrebarea este că se va face și a 3 doza de vaccin se aude in caz că mă obligă angajatorul sa ... (vezi toată discuția)
Medicul specialist mi-a dat concediu medical 7 zile și o foaie ... Magie1 Magie1 Medicul specialist mia dat concediu medical 7 zile și o foaie cu un plan de urmărire a evoluției bolii și mia zis sa vin la control cu rezultatele și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi ... sole_io sole_io Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi situatie certificatul verde. acum 10 zile avand simtome specifice infectarii ... (vezi toată discuția)