avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Am făcut amindoua doze de vaccin am certificatul ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Am făcut amindoua doze de vaccin am certificatul verde întrebarea ...

Am făcut amindoua doze de vaccin am certificatul verde întrebarea este că se va face și a 3 doza de vaccin se aude in caz că mă obligă angajatorul sa fac a 3 doza de vaccin pot refuza daca refuz vaccinul mă poate testa de covid pe banii angajatorului.
La a 3 doza pot sa am probleme de sănătate cine răspunde de mine daca nu mai sunt bun de munca.
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:12, 27 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Lăsați problemele astea ciudate, cu cea de-a 3-a doza, v-a obligat angajatorul să vă faceți cele 2 doze anterioare de vaccin și n-ați mai fost apt de munca?
Întreb nu mia zis nimic sa fac a 3 doza de vaccin mă gândesc îmi poate impune angajatorul cu a 3 doza.

latka a scris:


Lăsați problemele astea ciudate, cu cea de-a 3-a doza, v-a obligat angajatorul să vă faceți cele 2 doze anterioare de vaccin și n-ați mai fost apt de munca?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ginditi-va la alte lucruri, mult mai placute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Că vaccinat cu amindoua doze angajatorul pe banii lui mă poate ... Magie1 Magie1 Că vaccinat cu amindoua doze angajatorul pe banii lui mă poate testa de covid. Am dreptul sa refuz testul covid exista o procedura să mă apăr prin ... (vezi toată discuția)
Medicul specialist mi-a dat 7 zile medical și fisa de evaluare ... Magie1 Magie1 Medicul specialist mia dat 7 zile medical și fisa de evaluare a boli pe ea nu mă pus sa semnez am luat la cunoștință,mia dat trimitere la singe sa fac și ... (vezi toată discuția)
Daca am făcut amindoua doze de vaccin angajatorul are drept ... Magie1 Magie1 Daca am făcut amindoua doze de vaccin angajatorul are drept să îmi fac testul de covid din nou ii da voie legea sa ma testeze, sau primește vreo ... (vezi toată discuția)