avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! De 6 luni fiul meu nu mai primește ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! De 6 luni fiul meu nu mai primește pensie alimentara! ...

Bună seara!
De 6 luni fiul meu numai primește pensie alimentara! Care este procedura la politie pt a face plângere penala,către tatăl copilului! (Menționez ca este rău platnic,mai având doua dosare la executor judecătoresc cu ani în urma ,pt neplata unei hotărâri judecătorești și pensie alimentara restanta,din păcate nu are carte de munca în tara și nici proprietăți pe numele lui ).

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mia4 , utilizator 09:07, 10 Septembrie 2021
Buna seara,

Formulați o plângere pe care o trimiteți la secția de poliție din raza domiciliului tatălui minorului sau, daca nu știți care e secția de acolo, la unitatea de parchet din raza domiciliului sau.

In cuprinsul ei arătați datele (inclusiv număr de telefon) dvs, ale minorului și ale tatălui și descrieți situația, respectiv faptul că de la data de...nu mai achita pensia de întreținere în cuantum de...,stabilită prin hotărârea judecătorească nr.. pronunțată la data de...de Judecătoria.../Tribunalul...in Dosarul nr.....

Atașați certificatul de naștere al copilului, o copie a cărții de identitate a tatălui, daca aveți, și hotărârea prin care s-a stabilit pensia de întreținere.
Ultima modificare: Marți, 17 August 2021
Andreea Dana Fodor , Avocat
Buna ziua!
Va mulțumesc foarte mult pentru ajutor! O zi plăcută!
Sa înțeleg ca pot depune aceasta plangere și online? Va mulțumesc anticipat!
Doar daca aveți semnătura electronică o puteți trimite online.

Altfel, recomandabil ar fi prin posta (recomandata și confirmare de primire), curier sau direct la secția de poliție/parchet.
Va mulțumesc foarte mult!

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare a minorului Cucoanes daniela Cucoanes daniela Buna ziua.Fostul sot refuza plata pensiei alimentara a minorului desi are un servici stabil.El are de platit din data de 24 noiembrie 2014 decand am introdus ... (vezi toată discuția)
Politistul nu imi da nr. de inregistrare. Tarzan2012 Tarzan2012 Am mers sa depun o cerere si o plangere penala la postul de politie. Plangerea si cererea am facut-o in doua exemplare (una pt. a ramane la politie, una pt ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei procurorului Statescu Statescu Buna seara! As vrea sa stiu daca o plangere impotriva rezolutiei procurorului, poate fi trimisa prim- procurorului prin E-mail. Multumesc mult ! (vezi toată discuția)