avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! De 6 luni fiul meu nu mai primește ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! De 6 luni fiul meu nu mai primește pensie alimentara! ...

Bună seara!
De 6 luni fiul meu numai primește pensie alimentara! Care este procedura la politie pt a face plângere penala,către tatăl copilului! (Menționez ca este rău platnic,mai având doua dosare la executor judecătoresc cu ani în urma ,pt neplata unei hotărâri judecătorești și pensie alimentara restanta,din păcate nu are carte de munca în tara și nici proprietăți pe numele lui ).

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mia4 , utilizator 09:07, 10 Septembrie 2021
Bună ziua! Va mulțumesc frumos pt răspuns!
Îmi făceam griji deoarece ma așteptăm să primesc un nr de Inregistrare in doua săptămâni de la trimiterea actelor,sa inteleg ca poate dura mai mult pana îl primesc,ca să pot face demersuri mai departe.
Va mulțumesc!
Puteți merge la Parchet în timpul programului de lucru și să cereți să vi se spună care este numărul unic de dosar. Apoi, puteți face o cerere prin care să cereți stadiul cercetărilor. Trebuie să insistați și să presați pentru rezolvarea cauzei într-un termen decent sau să vă angajați un avocat care să facă el acest lucru.
Va mulțumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare a minorului Cucoanes daniela Cucoanes daniela Buna ziua.Fostul sot refuza plata pensiei alimentara a minorului desi are un servici stabil.El are de platit din data de 24 noiembrie 2014 decand am introdus ... (vezi toată discuția)
Politistul nu imi da nr. de inregistrare. Tarzan2012 Tarzan2012 Am mers sa depun o cerere si o plangere penala la postul de politie. Plangerea si cererea am facut-o in doua exemplare (una pt. a ramane la politie, una pt ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei procurorului Statescu Statescu Buna seara! As vrea sa stiu daca o plangere impotriva rezolutiei procurorului, poate fi trimisa prim- procurorului prin E-mail. Multumesc mult ! (vezi toată discuția)