avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am achiziționat un apartament și când am fost la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am achiziționat un apartament și când am fost la fisc mi s-a ...

Am achiziționat un apartament și când am fost la fisc mi sa spus că este destinație mixta.cum pot schimba destinație fara fostul proprietar ?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 10:38, 17 August 2021
Prin obtinerea unui certificat de urbanism eliberat in scopul schimbarii destinatiei din XX+XX in XX.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada schimbarii destinatiei spatiului din locuinta in cabinet PaulRym PaulRym Am gasit urmatoarea informatie pe forum aici: Pentru schimbari de destinatie a unor spatii existente fara realizarea altor modificari sau lucrari de ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie locuinta kokonut kokonut Buna seara! Am si eu o intrebare legata de schimbarea destinatiei locuintei. Am o locuinta la et.1, am facut toate demersurile in vederea schimbarii ... (vezi toată discuția)
Bună , sunt proprietarul unui imobil situat la parterul unui ... adryflory adryflory Bună , Sunt proprietarul unui imobil situat la parterul unui bloc, cu o suprafață de 40 mp. Imobilul a fost achizitionat in urma cu 10 ani, dar cu ... (vezi toată discuția)