avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare-dezvoltare - echivalare munca in strainatate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare-dezvoltare - echivalare munca in strainatate

Buna ziua,
Conform prevederilor Art. 37 din Legea 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare,
Cetăţenilor români care au lucrat în străinătate în cercetare-dezvoltare li se echivalează integral, la cerere,
vechimea în specialitate, pe baza documentelor care atestă acest lucru.
Va rog sa-mi spuneti carei institutii trebuie sa-i adresez cererea pentru echivalare.

In lege nu scrie cine face echivalarea.

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 17 August 2021
mirbadeana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 19:49, 17 August 2021
Bună ziua,

În opinia mea ministerului de resort, adică Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in specialitate poate constitui vechime in munca? ncc1270 ncc1270 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema. Pentru o persona care a a lucrat in straintate in cercetare-dezvoltare, se recunoaste ... (vezi toată discuția)
Angajare subinginer pe post de inginer dezvoltare tehnologica lucretiapopa lucretiapopa Buna seara As dori sa stiu daca este legal ca un subinginer (absolvent 3 ani) sa poata fi angajat ca inginer de dezvoltare tehnologica-IDT, in conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)