avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.Am fost in concediu de creștere a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.Am fost in concediu de creștere a copilului, si doresc ...

Buna ziua.Am fost in concediu de creștere a copilului, si doresc sa intru in somaj.
Dacă angajatorul imi desface contractul de munca , are vreo interdicție? ( ex. sa nu mai angajeze pe altcineva)
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:28, 18 August 2021
Dacă angajatorul va desface contractul de munca , nu are interdicție de angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj ValentinaMangusta ValentinaMangusta Buna ziua.am si eu o intrebare...acum sunt in concediu pt cresterea copilului.seful meu ar fi vrut sa ma intorc la servici inainte de implinirea celor doi ani ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca suspendat pt concediu de crestere a copilului.desi nu beneficiez de indemnizatie pydy03 pydy03 Buna ziua.Am lucrat 10 luni pana la data nasterii.iar dupa concediul de maternitate am fost la sediul societatii unde am fost pusa sa fac o cerere de ... (vezi toată discuția)
Cic1, somaj, cic2 nadia n nadia n Buna ziua! Am o problema putin mai incurcata. Pana in decembrie 2008 (inclusiv) am primit CIC pentru primul copil. In 10 decembrie mi s-a desfacut contractul ... (vezi toată discuția)