avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Am facut un contract de intretinere cu bunicul. As avea o intrebare. Dupa moartea bunicului mai trebe facute ceva acte sau prin acel contract devin eu proprietara casei . Va multumesc
Sunt de acord cu ovi_dragomir, felicitari!
La ce chitante va referiti ?La cele prin care dovedesc ca intr-adevar l-am intretinut pe bunicul ?
La orice fel de chitante care au legatura cu partea contractanta, respectiv: plata intretinerii, cheltuieli de spitalizare, de transport, orice alte cheltuieli cu alimente si altele.
Pai da dar asa as putea pastrat bonuri la cumparaturile ce le fac eu si sa zic ca i-am cumparat lui ,nu?
Iar da de la intretinere am facturi si chitante ca noi am platit de doi ani de cand stam acolo

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare sau donatie ? Annita Annita Buna ziua, Bunicii mei vor sa-mi lase mie, dupa moartea lor, apartamentul in care locuiesc numai eu de 5 ani, ei avand apartamentul lor. Intrebarea este, ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere Cioaca Nicoleta Cioaca Nicoleta Buna Ziua,De aproape 2 ani de zile am incheiat un contract de intretinere cu bunica mea care are 2 fice si alti 3 nepoti,eu sunt nepoata ei din partea fiului ... (vezi toată discuția)
Partaj divort ContSters273668 ContSters273668 in timpul casatoriei, bunica sotiei le-a oferit sotilor casa in care locuia prin contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere. in acest contract fata ... (vezi toată discuția)