avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1457 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ! Azi am primit de la FISC o somatie de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ! Azi am primit de la FISC o somatie de plata din 2016 ...

Buna ziua ! Azi am primit de la FISC o somatie de plata din 2016 pentru 4 amenzi de ciculatie ! Eu am plătit amenzile in 48 de ore,dar nu mao am copiile xerox că am platit .Copiile dupa procesele verbale si chitanțele le- am dus pe strada Logofat Udriste. Vă rog să-mi spuneti daca pot face ceva !!! Unde ma pot adresa ? Vă multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:38, 20 August 2021
Ar trebui sa cereti politiei sa va confirme ca nu mai figurati in baza lor de date cu amenzi neachitate. Probabil la primarie au pierdut acea evidenta si, pentru ca la anul in ianuarie intervine termenul de prescriere, de 5 ani, au zis ca de ce sa nu incerce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata amenda de circulatie sector 5 Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, Sector 5. Ieri sotul meu a luat o amenda pe raza sectorului. As aprecia mult ajutorul in doua probleme: 1.Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie, titlu executoriu..insa la 2 din 5 am dovada ca sunt platite, la restul nu mai am chitanta, iar unele au si peste 10 ani! xyz_Liviu xyz_Liviu buna ziua! mi-a venit somatie ca as avea de plata 5 amenzi de circulatie. Am sunat la ei, le-am spus ca eu am platit dar au zis ca daca nu am chitanta nu au ... (vezi toată discuția)
Amenzi de circulatie ContSters241137 ContSters241137 Buna seara. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns referitor la problema mea. Concret, in data de 21.12.2007 am primit o amenda de circulatie pentru o ... (vezi toată discuția)