avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sint inscris la C.A.R. cotizez ce trebuie sa fac ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sint inscris la C.A.R. cotizez ce trebuie sa fac ca dupa decesul ...

sint inscris la C.A.R. cotizez ce trebuie sa fac ca dupa decesul meu fam . sa aiba dreptul de a retrage banii? multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:30, 20 August 2021
Nimic.
Familia dvs o sa retragă banii, în urma dezbaterii succesiunii, în baza certificatului de moștenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme mostenire cont bancar Lauramoro Lauramoro O prietena are o problema destul de \"ciudata\":i-a murit socrul acum vreo 2 luni si familia nu a facut inca succesiunea. Socrul avea la o banca un depozit de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. a murit tatăl meu săptămâna trecută și avea ... Ionut mihnea Ionut mihnea Bună ziua. A murit tatăl meu săptămâna trecută și avea depozit de bani la c.a.r. Pe carnetul de membru a fost împuternicită mama pentru a ridica ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiune ElenaAnda92 ElenaAnda92 Buna ziua! As avea si eu nevoie de cateva lamuriri, va rog! ca sa incep cu inceputul...tatal meu a decedat in 2010, eu si cu mama am ramas in locuinta care ... (vezi toată discuția)