avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cum imi pot schimba buletinul daca proprietarul casei ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cum imi pot schimba buletinul daca proprietarul casei ( tatal ...

cum imi pot schimba buletinul daca proprietarul casei ( tatal meu ) este decedat Cum fac , cu luarea in spatiu Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:23, 2 Octombrie 2021
Daca in prezent aveti inscris in actul dvs. de identitate expirat acelasi domiciliu (cel al carui proprietar era tatal dvs.) mergeti la evidenta cu actul de proprietate si certif. de deces in original si copie depuneti o cerere, vine politistul si constata ca in continuare locuiti la aceeasi adresa si e ok. Daca nu aveti inscris in actul de identitate aceeasi adresa nu va puteti schimba domiciliul decat daca deschideti succesiunea dupa parintele dvs. lucru care ar fii cel mai bine de urmat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
Buletin dupa casatorie alynalexandra alynalexandra Buna ziua, m-am casatorit de curand si acum trebuie sa ne schimbam buletinele, cum trebuie sa fac in conditiile in care locuim in apartamentul parintilor mei ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu ruxandram ruxandram Buna ziua, Prietenului meu ii expira buletinul in februarie si as dori sa-l iau in spatiu. Orasul de pe actualul buletin precum si adresa sunt diferite. Cum ... (vezi toată discuția)