avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , as dori sa stiu unde pot sa gasesc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , as dori sa stiu unde pot sa gasesc arhivele de la ...

Buna ziua , as dori sa stiu unde pot sa gasesc arhivele de la I.P.E.G. Banatul ,filiala Lupac pentru perioada 1983-1988 . Mentionez ca dupa anul 2000 cartea mea de munca a disparut de la intreprinderea unde am lucrat ulterior. Acum incerc sa reconstitui perioadele de lucru lucrate la diferire intreprinderi .Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:36, 23 August 2021
In anul 1991 IPEG Banatul se reorganizează sub forma societății Formin SA .

Date de contact
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 23 August 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva apaca Gabry23 Gabry23 Buna ziua! Unde gasesc arhiva Apaca? Matusa mea vrea sa isi scoata cartea de munca, nu are lichidarea facuta! Cum trebuie sa procedez,unde sa ma duc? Poate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, de unde pot abtine cartea de munca pt anii lucrati ... Vio987 Vio987 Bună ziua, de unde pot abtine cartea de munca pt anii lucrati la IDRMAI Intreprinderea de desfacere cu ridicata a mărfurilor alimentare din Import. ... (vezi toată discuția)
As dori să-mi recuperez cartea de muncă, am lucrat ... Sanya Sanya Vă salut, As dori să-mi recuperez cartea de muncă, am lucrat la fabrica de încălțăminte Arta din Oradea până în anul 1988. Nu găsesc arhiva ... (vezi toată discuția)