avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As dori să-mi recuperez cartea de muncă, am lucrat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As dori să-mi recuperez cartea de muncă, am lucrat ...

Vă salut,
As dori să-mi recuperez cartea de muncă, am lucrat la fabrica de încălțăminte Arta din Oradea până în anul 1988.
Nu găsesc arhiva întreprinderii
Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 8 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebati aici despre arhiva
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , as dori sa stiu unde pot sa gasesc arhivele de la ... nelu 65 nelu 65 Buna ziua , as dori sa stiu unde pot sa gasesc arhivele de la I.P.E.G. Banatul ,filiala Lupac pentru perioada 1983-1988 . Mentionez ca dupa anul 2000 cartea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, de unde pot abtine cartea de munca pt anii lucrati ... Vio987 Vio987 Bună ziua, de unde pot abtine cartea de munca pt anii lucrati la IDRMAI Intreprinderea de desfacere cu ridicata a mărfurilor alimentare din Import. ... (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca cirnu72 cirnu72 Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ? (vezi toată discuția)