avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari servicii. Pe data de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari servicii. Pe data de ...

Buna ziua !

Am o intrebare legata de un contract.

Pe data de 7 Iunie am incheiat un contract cu o firma care realizeaza la comanda lucrari din sticla, in cazul meu, balustrada interioara.
Termenul de livrare este de 30-40 zile lucratoare.
Nici pana in ziua de astazi nu au venit la montaj, mereu cand ii contactez ma amana de la o saptamana la alta, vin cu scuze.
Conform contractului, se aplica penalizari dupa cele 40 de zile, astfel : 0,10% primele 10 zile, 0,15% incepand cu a 11-a zi.

Daca fac o reclamatie la OPC ma ajuta ?
De asemenea, daca ar fi acum sa renunt la contract ( rezolutiune ) pentru nerespectarea intelegerii din contract, imi recuperez avansul (60% din suma totala) ? - In contract este mentionat faptul ca daca renunt la contract, le datorez 30%.
Cel mai recent răspuns: razvanifteme , utilizator 15:19, 27 August 2021
Buna ziua,

Notificati societatea,prin avocat,in vederea rezilierii contractului,cat si in vederea restituirii sumelor de bani platite cu titlu de pret.

In cazul in care acest demers esueaza,va veti adresa instantei de judecata.
Buna ziua,

Va multumesc frumos pentru raspuns.

In decursul zilei de ieri, dupa ce am postat pe forum cautand o solutie pentru problema mea, m-au contactat pentru a ma anunta ca lucrarea este gata, urmand a fi montata.

In acest caz, imi ramane doar sa inchei o anexa la contractul respectiv pentru recalcularea sumei ramase datorata penalizarilor aplicate pentru zilele de intarziere, daca nu gresesc.

O zi cat mai buna si weekend placut !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie si returnarea produsului Daniela40c Daniela40c Buna ziua. Am cumparat un coltar extensibil care s-a stricat de 3ori intr-un an si 10 luni. Prima data l-au reparat dupa 10 luni apoi s-a stricat iar. Au venit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o intrebare legata de un contract de munca. in ... LauRoDa LauRoDa Buna ziua. Am o intrebare legata de un contract de munca. In contract este stipulat ca lucrez 40 ore/ saptamana, 8 ore / zi, dar orele lucrate sunt de weekend ... (vezi toată discuția)
Reclamatie termopane reclamanta reclamanta buna ziua pe data de 21.06. 2012 mi s-au montat geamuri termopan pentru inchiderea balconului de catre o firma cu acest obiect de activitate. inchiderea ... (vezi toată discuția)