avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna! Un administrator de bloc primeste bani si pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna! Un administrator de bloc primeste bani si pe cate persoane ...

Buna!
Un administrator de bloc primeste bani si pe cate persoane sunt intr-un apartament? De ex daca sunt 2 persoane iar dupa se mai muta o persoana in apartament atunci administratorul de bloc o sa primeasca mai multi bani?
Pentru ca am observat ca administratorul nostru de bloc vrea sa bage la intretinere fiecare persoana care merge la cineva in vizita chiar daca sta mai putin de 15 zile, primeste mai multi bani sau?
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 18:27, 30 August 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta executionala-de respectare si aplicare dispozitii in vigoare,hotarari ale adunarii generale,decizii ale comitetului executiv si ale presedintelui de asociatie
Conform disp L nr 196/2018 asociatia de proprietari introduce in evidenta de calcul cote lunare de intretinere persoanele care domiciliaza provizoriu minimum 15 zile /luna sau definitiv in condominiu
Nu se introduc la calculul cotelor lunare de intretinere persoanele aflate in vizita care nu locuiesc in condominiu minimum 15 zile/luna
salariul administratorului se negociaza cu asociatia, respectiv comitetul care este mandatat de catre adunarea generala si bugetul de venituri si cheltuieli anual. Acest salariu se repartizeaza locatarilor dupa cota indiviza de proprietate, nu dupa numarul de persoane.
salariul administratorului se negociaza cu asociatia, respectiv comitetul care este mandatat de catre adunarea generala si bugetul de venituri si cheltuieli anual. Acest salariu se repartizeaza locatarilor dupa cota indiviza de proprietate, nu dupa numarul de persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli la bloc gbrlcostache gbrlcostache Doresc sa stiu cine stabileste cum se impart cheltuielile pe apartament,la bloc(curent pe casa scarii, lift, femeie de seriviciu)? Unde se stabileste cum se ... (vezi toată discuția)
Repartizarea salariului administratorului in asociatiile de proprietari Rusty Rusty Buna ziua! Cheltuielile cu salariile sau remuneratiile pentru administrator se repartizeaza, conform Legii 230 si HG 1588 din 2007, in functie de cota-parte ... (vezi toată discuția)
Plata sau neplata la intretinere. nana29 nana29 Datoriile la intretinere pot fi urmarite prin instanta! Am inteles ce poate face administratorul in urmatoarea luna de neplata. Totusi, i-am solicitat inca de ... (vezi toată discuția)