avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua , in anul 2016 m-am inscris la facultatea de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua , in anul 2016 m-am inscris la facultatea de constructii ...

Buna ziua , in anul 2016 m-am inscris la facultatea de construcrii prin echivalare direct in anul 2 fara taxa.
Nu am fost prezent, In anul 2018 am facut cerere pentru reinmatriculare (eu crezand ca sunt tot fara taxa). Nici acum nu am fost prezent, am fost exmatriculat, insa diploma de bac este la facultate, nu mi-o elibereaza pana nu achit taxa de facultate.
Este normal ? Cat timp dureaza pana se prescrie ?
Atasez raspunsul de la secretariat :
"Va trimit raspuns la email-ul trimis pe adresa de la rectoratul universitatii cu privire la stratutul financiar pe care l-ati avut in anul universitar 2018-2019.
In conformitate cu contractual de studii incheiat in septembrie 2018 (contractual cu nr.512/24.09.2018), ati fost student cu taxa.
Ati fost student la fara taxa la prima inmatriculare, adica in anul universitar 2016-2017.
In anul univ.2018-2019 ati facut cerere de reinmatriculare si ati fost inmatriculat la studii cu taxa conform art.39 alin.5 di regulamentul privind activitatea studentilor."

Alte discuții în legătură

Pot fi data in judecata pentru neplata unei rate de catre universitate? Julia24 Julia24 Buna ziua. Va scriu in cadrul acestui topic desi nu sunt sigura daca am postat corect si rog administratorii forumului sa ma scuze daca cumva am postat ... (vezi toată discuția)
Reinmatriculare in anul i theo38 theo38 buna ziua, in temeiul celor de mai jos considerati ca un student care a depus cerere de retragere in 12 septebrie , in conditiile in care nu s-a prezentat la ... (vezi toată discuția)
Despre exmatriculare facultate... zapata_29 zapata_29 Sunt student la Universitatea Ovidius Constanta.De curand am fost prins copiind la un examen.Mie imi este teama de a nu fi exmatriculat,datorita acestui ... (vezi toată discuția)