Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

un student care a depus cerere de retragere in 12 septebrie , in conditiile in care nu s-a prezentat la niciun examen, ar putea solicita reinmatricularea in anul I depunand o cerere pe 15 septembrie???
(3) Studentul exmatriculat pentru fraudă nu se va putea prezenta la o nouă admitere în decursul următorilor 3 ani universitari subsecvenţi celui în care a fost exmatriculat pentru acest motiv.
 theo38 
	    	Utilizator

theo38 
	    	Utilizator	    

Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

Ares-3, moderator
 Ares-3, moderator 	
			 theo38 
	    	Utilizator

theo38 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ionutandrei10	                   

Buna ziua , in anul 2016 m-am inscris la facultatea de construcrii prin echivalare direct in anul 2 fara taxa.
Nu am fost prezent, In anul 2018 am facut ... (vezi toată discuția)
	                    ionutandrei10	                   

Buna ziua , in anul 2016 m-am inscris la facultatea de construcrii prin echivalare direct in anul 2 fara taxa.
Nu am fost prezent, In anul 2018 am facut ... (vezi toată discuția)

zapata_29	                   

Sunt student la Universitatea Ovidius Constanta.De curand am fost prins copiind la un examen.Mie imi este teama de a nu fi exmatriculat,datorita acestui ... (vezi toată discuția)
	                    zapata_29	                   

Sunt student la Universitatea Ovidius Constanta.De curand am fost prins copiind la un examen.Mie imi este teama de a nu fi exmatriculat,datorita acestui ... (vezi toată discuția)

Julia24	                   

Buna ziua.
Va scriu in cadrul acestui  topic desi nu sunt sigura daca am postat corect si rog administratorii forumului sa ma scuze daca cumva am postat ... (vezi toată discuția)
	                    Julia24	                   

Buna ziua.
Va scriu in cadrul acestui  topic desi nu sunt sigura daca am postat corect si rog administratorii forumului sa ma scuze daca cumva am postat ... (vezi toată discuția)