Mihai Mazilu 
	    	Utilizator

Mihai Mazilu 
	    	Utilizator	    

Conform articolului din contract garanția se păstrează în cazul renunțării unilaterale înainte de data prevăzută ,rezulta ca nu aveti cum sa compensați garanția cu locuitul timp de o luna fără să achitați chiria...
~ final discuție ~
 absentnemotivat	                   

Buna ziua!
Situația în care ma aflu este următoarea:
Locuiesc cu chirie( contract înregistrat la anaf) de la jumătatea lunii Martie într-un apartament ... (vezi toată discuția)
	                    absentnemotivat	                   

Buna ziua!
Situația în care ma aflu este următoarea:
Locuiesc cu chirie( contract înregistrat la anaf) de la jumătatea lunii Martie într-un apartament ... (vezi toată discuția)

alexandrurl30	                   

Buna ziua,
Vin la dvs cu o intrebare legata de contractul de inchiriere incheiat cu proprietarul apartamentului unde stau.
Contractul a fost incheiat pe ... (vezi toată discuția)
	                    alexandrurl30	                   

Buna ziua,
Vin la dvs cu o intrebare legata de contractul de inchiriere incheiat cu proprietarul apartamentului unde stau.
Contractul a fost incheiat pe ... (vezi toată discuția)

alexc20	                   

Buna ziua. Mai am o problema de adus in discutie. In prezent locuiesc intr-o garsoniera in chirie. Am inchiriat imobilul pe 12 luni si am semnat un contract ... (vezi toată discuția)
	                    alexc20	                   

Buna ziua. Mai am o problema de adus in discutie. In prezent locuiesc intr-o garsoniera in chirie. Am inchiriat imobilul pe 12 luni si am semnat un contract ... (vezi toată discuția)