avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Copii sub 3 ani sunt exceptati de la plata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Copii sub 3 ani sunt exceptati de la plata cotelor ...

Buna ziua,

Copii sub 3 ani sunt exceptati de la plata cotelor intretinerii (ma intereseaza pentru Bucuresti)?

Multumesc
nu...pt toata tara
Exista proiect de lege in acest sens,dar care stagneaza la esaloanele puterii politice
a mai fost aceasta prevedere in legea anterioara. Dar acolo mai era o conditie - adunarea generala sa fie de acord cu asa ceva. Asadar, e o recomandare nu se naste obligativitatea in virtutea legii. Si, fireste, sa asteptam finalizarea acestei modificari legislative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentarea in adunarea generala adiiulia adiiulia daca sotul si sotia sunt ambii proprietarii unui apartament ,sotul sau sotia poate lua imputernicire de reprezentare la adunarea generala? daca mama si fiul ... (vezi toată discuția)
Modificare statut asociatie de proprietari MITUS MITUS Daca puteti sa ne ajutati cu precizarea, ce pasi trebuie de urmat pentru a aduce unele modificari la statutul unei asociatii de proprietari, constituita in ... (vezi toată discuția)
Prevederile statutului asociatiei versus prevederile legale coryzalia coryzalia As dori sa stiu, in cazul in care prevederile statutului adoptat in 1999 nu mai corespund intru totul prevederilor legii 230/2007 si a HG 1588/2007, care se ... (vezi toată discuția)