avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Părinții dețin un teren de peste 20 ani cu titlu de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Părinții dețin un teren de peste 20 ani cu titlu de proprietate ...

Părinții dețin un teren de peste 20 ani cu titlu de proprietate care nu e pe numele lor. Moștenit de la bunici. Niciunul dintre moștenitorii știuți nu au pretenții. Evident, multe dintre rude nici nu mai știm pe unde sunt, fapt pt care nu putem face succesiune la notar.
In acest caz ce fel de acțiune poate fi depusă în instanță.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut# , utilizator 18:03, 31 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiunea zodiac zodiac As dori sa ma ajutati cu un sfat: Parintii mei stapanesc un teren agricol din 1990, platesc impozit la primaria comunei si nu au probleme cu vecinii nici cu ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta A si B sunt frati.. Dupa moartea parintilor nici A, nici B nu au deschis succesiunea. Nu detin niciun titlu de proprietate de la parinti sau bunici. De 30 de ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren extravilan cfilip20 cfilip20 Buna dimineata. Va prezint urmatoarea situatie: Bunicul mamei mele a detinut o parcela de pamant la tara, cred ca este vorba de 13 hectare. A avut trei ... (vezi toată discuția)