avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am contract de donație de la mama mea pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am contract de donație de la mama mea pe punctele ...

Buna ziua. Am contract de donație de la mama mea pe punctele de la ANRP si anual primesc titlul de plata pe numele meu . Mama a decedat anul acesta . Pe timpul vieții mama a dat totul pentru a nu fi discuții între frați ,având 9 copii. Nu avem de ce sa dezbatem succesiunea . E valabil contractul de donație depus la ANRP sau trebuie dezbătută succesiunea . Având contract de donație cei de la ANRP cer certificat de Moștenitor. Dacă nimeni nu contesta Donația de ce trebuie certificat de Moștenitor ?

Alte discuții în legătură

Rata despagubire anrp in caz de deces rocky rocky Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns/solutie in urmatoarea situatie: mama si fratele ei sunt destinatarii unei sume, decise de ANRP, ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Parintii mei sunt proprietarii unui apartament. intre timp mama ... Perr Perr Parintii mei sunt proprietarii unui apartament. Intre timp mama mea a decedat. Eu, ca unicul copil ( baiat ), nu am fost trecut in actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,daca in urma parintilor decedati au ramas 3 mostenitori ... elenasuch elenasuch Buna ziua,daca in urma parintilor decedati au ramas 3 mostenitori la dezbaterea mostenirii pot ceda sau dona in favoarea sotiei mele sau a copiilor mei ?intai ... (vezi toată discuția)