avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am o întrebare , dacă tatal meu a lucrat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am o întrebare , dacă tatal meu a lucrat in cadrul ...

Buna ziua! Am o întrebare , dacă tatal meu a lucrat in cadrul M.A.I. , iar acesta a decedat intr-un accident rutier , cumva beneficiez de niște facilitați pentru a ma angaja in același minister? Ma gândesc ca nu susțin examene , printr-un memoriu la minister , sau ceva??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:25, 31 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 360/2002
art. 37
(1) Copiii aflați în întreținerea polițistului decedat sau încadrat într-un grad de invaliditate ca urmare a rănirii acestuia în timpul ori în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu pot fi înmatriculați, la cerere, în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

(2) Copiii aflați în întreținerea polițistului decedat sau încadrat într-un grad de invaliditate ca urmare a rănirii acestuia în timpul ori în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu, precum și soțul sau soția acestuia pot fi numiți în funcții de polițist ori angajați ca personal contractual, fără examen sau concurs, în unități ale Ministerului Afacerilor Interne, dacă îndeplinesc condițiile legale.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acodarea de ajutoare la iesirea la pensie - pensionar mai aura1969 aura1969 buna ziua o intrebare va rog si un raspuns se poate?din anul 2011 iunie sunt pensionara cu gr3 invaliditate,,,,,in decizie scrie ca ma pot pensiona la 59 ani ... (vezi toată discuția)
Copil urmas ContSters454418 ContSters454418 Buna ziua, sunt copil urmas al unui politist decedat in urma unei boli contractate in timpul si din cauza conditiilor de munca (asa scrie pe decizia de ... (vezi toată discuția)
Buna seara , unde se depune un memoriu care presupune încadrarea ... Mario1980 Mario1980 Buna seara , unde se depune un memoriu care presupune încadrarea unui copil al unui cadru M.A.I (decedat) intr-o școala posticeala pentru pregătirea ... (vezi toată discuția)