avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Servicii de training și consultanță ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Servicii de training și consultanță ...

Bună ziua,

Doresc sa ofer servicii de training și consultanță pentru persoane fizice și juridice, în domeniul marketing. Puteți sa îmi dați o direcție privind baza legala de care am nevoie? Cursuri, acreditari, etc. Stiu ceva de un curs acreditat de trainer/formator. Multumesc tare mult!

Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2021
Andreea Preda, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andreea Preda , utilizator 12:55, 2 Septembrie 2021
In primul rand, ar trebui sa absolviti un curs acreditat de formator.

In al doilea rand, sa decideti forma de organizare a entitatii sub care va veti desfasura activitatea : societate comerciala, PFA, I.I., etc.
Multumesc, are logica răspunsul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Primul curs de formatori din romania, acreditat international! ITSC ITSC [b]Primul Curs de Train of Trainers din Romania acreditat la nivel international! [/b] ITSC - Institutul de Training Studii si Cercetari – demareaza in ... (vezi toată discuția)
Trainer fara training? avocadonet avocadonet Buna seara, la actualul loc de munca seful a intrebat cine vrea sa fie trainer pentru noii angajati. O persoana s-a autopropus si a devenit automat trainer. ... (vezi toată discuția)