avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o indrumare. Am 4 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o indrumare. Am 4 angajati ...

Buna ziua,


Va rog sa ma ajutati cu o indrumare. Am 4 angajati care lucreaza in telemunca. Activitatea lor consta in lucrul pe calculator, rapoarte, etc. Prgramul lor este de luni pana vineri de la 9 la 17. As vrea sa ii pun in munca cu timp inegal, lucrul in ture.Avand in vedere ca sunt diverse raportari care trebuie date la diverse ore as vrea sa ii pun in ture. As vrea sa stiu daca se poate acest lucru si de asemeni daca se poate sa lucreze ori de acasa ori de la un loc ales de angajator.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:58, 2 Septembrie 2021
Se poate doar in urma incheierii unui act aditional la c.i.m. privind modificarea timpului de munca.( timp inegal, lucrul in ture)
Chiar daca angajatorul solicita ca ei sa mearga , in afara de locurile alese de angajat, si la un anume loc ales de angajator? trebuie sa specific asta undeva?
telemuncă - forma de organizare a muncii prin care salariatul, în mod regulat și voluntar, își îndeplinește atribuțiile specifice funcției, ocupației sau meseriei pe care o deține în alt loc decât locul de muncă organizat de angajator, folosind tehnologia informației și comunicațiilor.

Telesalariații organizează programul de lucru de comun acord cu angajatorul, în conformitate cu prevederile contractului individual de muncă, regulamentului intern și/sau contractului colectiv de muncă aplicabil, în condițiile legii.

Activitatea de telemunca se desfasoara la un loc de muncă organizat de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telemunca luminita29 luminita29 Buna ziua, Cum mentionez telemunca in mai multe locuri. de ex: acasa la angajat, intr-o cafenea, la un hotel, sau daca pleaca in vacante...munca implicand ... (vezi toată discuția)
Diurna vs telemunca luminita29 luminita29 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru un angajat aflat in telemunca se poate acorda diurna si costuri cazare ?Si daca nu se poate, atunci care e ... (vezi toată discuția)