avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua Am o intrebare punctuala. Am trimis catre ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua Am o intrebare punctuala. Am trimis catre DSP si DSV ...

Buna ziua
Am o intrebare punctuala. Am trimis catre DSP si DSV o sesizare: Painea care se vinde vrac este pusa la dispozitia cumparatorilor in asa fel incat cine vrea intra in magazin, o pipaie si cauta asa pana gaseste una pe care o alege. Faptul ca acum suntem iar in pandemie mi se pare un lucru cu totul anormal ca sa se procedeze astfel. In sesizare mi-am declinat identitatea cu numar de telefon si adresa exacta. De la cele doua organisme am primit o solicitare de a le trimite o copie de pe CI. Am trimis asa ceva insa am sters CNP-ul. Dupa o perioada m-am dus din nou la magazinele vizate in un magazin patronul mi-a interzis sa mai intru pentru ca a fost amendat. Este drept ca am zarit in zona painii manusi de unica folosinta. La celalat magazin aceeasi atitudine. De aici am inteles ca DSV si DSP a dezvaluit numele meu celor amedati. Dupa aceasta intamplare m-am trezit cu pietre in fereasta sau ca mi se pune piedica pe strada de catre niste tiganusi de maxim 10 ani. Am sesizat situatia, atat pentru ca mi se interzice intrarea in magazin cat si pentru celelate aspecte. Pentru interdictie mi s-a spus ca patronul are dreptul sa faca asa ceva iar celalat aspect ca sunt minori si nu pot fi sanctionati. Ce trebuie să fac pentru a ma simti protejata?
Cu multumiri anticipate , Anghel Mariana.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este jalnica situatia. Din multe puncte de vedere. Daca doriti puteti lua legatura cu un avocat ca sa faceti o strategie a apararii sau a acuzarii. Nu este normal cum au procedat autoritatile.
Iar in ceea ce priveste protectia, practic, este vorba de agresiunile din partea minorilor. Pentru asta trebuie depusa plangere la parchet/politie si chiar daca minorii nu raspund penal, rapsunde penal majorul sub forma participatiei improprii sau ca instigator, deci solutii ar fi.
Multumesc
Pe mine ma intereseaza daca opc poate sa faca cunoscuta identitatea reclamantului catre reclamat. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu angajatorul ContSters205948 ContSters205948 AM primit un raspuns de la ITM ca am facut o sesizare prin E-MAIL,dar angajatorul vrea sa ma dea afara si mia zis sa ii demostrez ca nu sint eu.TRIMIT prin ... (vezi toată discuția)
Dat afara din magazin giv giv Buna ziua. Am fost de curand intr-un magazin de articole de bicicleta cu copilul sa ii cumpar o casca de bicicleta, pantaloni si cateva tricouri care le ... (vezi toată discuția)
Zgomote provenite de la o terasa de la parterul blocului giv giv Buna ziua. Stimati colegi, as dori sa va cer parerea in urmatoarele doua probleme: De cateva luni m-am mutat intr-un bloc de locuinte cu 10 etaje, la ... (vezi toată discuția)