avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program magazin nonstop
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program magazin nonstop

Buna ziua . Deținem un magazin alimentar de tip chiosc situat central și am dori sa îl deschidem in regim non-stop. Pe tura este nevoie de un singur om . Problema este că având în vedere codul muncii cu reglementările sale în vigoare nu știm dacă există vreo posibilitate pentru a face programul în așa fel încât să fie suficienti 3 angajați ( mă refer la faptul că aceste ture trebuie așezate în așa fel încât să aibă și liber angajații )
Va mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:15, 3 Septembrie 2021
Ar exista programul de munca inegal ... 8 ore.zi, inegal cu tura de 24/48

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru non stop Valias Valias Buna ziua, lucrez in ture, o zi da o zi nu, 12 ore pe zi, si sunt angajat de o luna si aproape 2 saptamani. am aflat despre colegul de pe tura cealalta ca ... (vezi toată discuția)
Programul de lucru inegal milagros4ever milagros4ever La firma la care lucrez urmeaza sa se implementeze un program de lucru in ture inegale. 3 saptamani de luni pana vineri + una libera si doua weekend-uri a ... (vezi toată discuția)
Intrare in concediu ovidiu2406 ovidiu2406 in conditiile in care se lucreaza dupa programul 12 ore de zi cu 24 ore liber, 12 ore noapte cu 48 ore liber si iesi practic din tura de noapte deci ai avea 48 ... (vezi toată discuția)