avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare recipisa cautiune - cererea suspendare nu a ...
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare recipisa cautiune - cererea suspendare nu a fost admisa

RECUPERARE RECIPISA CAUTIUNE
Buna ziua!

Am urmatoarea intrebare: am o contestatie la executare, pentru care am solicitat si suspendarea- am platit cautiune, insa a fost respinsa cererea de suspendare. Am facut cerere de recuperare cautiune insa a fost respinsa ca neintemeiata.
Poate sa ma ajute cineva - pe ce baza a fost respinsa? am dreptul sa fac recurs la 30 zile de la comunicare. Ma ajuta cineva - ce anume sa mai argumentez? Multumesc frumos!
Art. 719 cod procedura civila – Restituirea Cautiunii Judiciare (4) spune ca: Dacă cererea pentru care s-a depus cauţiunea a fost respinsă, instanţa va dispune din oficiu şi restituirea cauţiunii.
Ultima modificare: Vineri, 3 Septembrie 2021
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Notsure , utilizator 12:22, 6 Septembrie 2021
multumesc pentru lamuriri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautiune leona777 leona777 as vrea sa stiu : daca am platit o cautiune in civil ptr suspendare executare silita, si apoi am pierdut procesul, pot recupera cautiunea, sau nu ? multumesc ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare jus_tgv jus_tgv Cum se stabileste taxa de timbru pentru contestatie executare,la judecatorie? Cum se stabileste cautiunea pentru suspendarea executarii? (vezi toată discuția)
Restituire cautiune ContSters277537 ContSters277537 As vrea sa stiu daca in cazul in care se respinge contestatia la executare eu pot sa imi recuperez suma platita pentru cautiune la suspendarea ... (vezi toată discuția)