avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecin reclamagiu Buna ziua Am un vecin in bloc,in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecin reclamagiu Buna ziua Am un vecin in bloc,in varsta de80 ...

Vecin reclamagiu Buna ziua Am un vecin in bloc,in varsta de80 de ani care s-a judecat cu marea majoritate si evident nici eu nu am scapat.A pierdut in toate planurile,pb este ca eu,vreau nu vreau trebuie sa ma prezint la judecatorie,asta insemnand timp si bani,l-am inregistrat injurandu-ma vartos cu nume si prenume ,politia spune ca e batran si nu au ce-i face.Ce-as putea face? Legal,
Cel mai recent răspuns: meri_tt , utilizator 20:26, 3 Septembrie 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita instantei prin inaintarea unei intampinari judecarea in lipsa. in intampinare treceti motivele pe care considerati ca acuzatiile octogenarului nu se sustin, si solicitati judecarea in lipsa potrivit art 223 Cod proc, civ..

Apoi urmariti derularea procesului din fotoliul de acasa cu o bere rece in fata pe portalul instantelor de judecata introducand nr dosarului sau numele partilor.
[ link extern ]

Cautati judecatoria pe harta si introduceti nr dosar, daca nu stiti nr dar treb sa ail aveti pe citatie sau numele partilor, daca il bagati pe al reclamagiu le veti pe poate in care a fost parte si solutiile instantei de judecata.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara prezenta la judecatorie petra.jo petra.jo Pot divorta fara sa ma prezint la judecatorie? Nu avem copii. (vezi toată discuția)
Sentinta penala bso bso stie careva cum pot sa imi vad care este sentinta penala (vezi toată discuția)
Cerere judecare in lipsa flori_minicards flori_minicards Buna seara am depus la dosar o cerere sa se judece dosarul in lipsa dar la termenul urmator sunt chemat la interogatoriu aceasta este cererea este buna ... (vezi toată discuția)