avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Care este cota obligatorie din pensie, fixata pentru ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Care este cota obligatorie din pensie, fixata pentru achitare unui credit la banca

Daca ma poate ajuta cineva sa aflu cat anume din pensie ,este obligatoriu sa achit din pensie pentru o rata la banca.?Am o rata la banca si am facut o intelegere de plata cu banca in suma de 750 ron,dar pensia mea este de 1100.La data cand am facut intelegerea de plata mai aveam un alt venit,dar acum nu il mai am.Doresc sa micsorez suma de plata,deorece diferenta dintre pensie si suma datorata lunar la banca este foarte mica pentru achitarea celorlalte utilitati isi pentru cosul zilnic.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 15:35, 9 Ianuarie 2010
de ce ati facut o intelegere???? cat este defapt rata creditului ?? trebuie sa respectati contractul de credit :O

in cazul in care se ajunge la executarea silita a veniturilor, pot fi poprite 1/3 din veniturile dvs in cazul unui singur creditor, si pana la 1/2 din venituri daca sunt mai multi :">
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2010
new_2009, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite neplatite 2ani Natalia Virna Natalia Virna in 2008 am facut un credit de nevoi personale nu am putut sa iau suma necesara de la banca x deoarece salariu nu era corespunzator sumei cerute.,dar am primit ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati intr-o problema cu banca cordis claudia cordis claudia am luat un credit pe 5 ani de nevoi personale de la o banca,acum doi ani.In momentul acela aveam venituri din pensie de 1000 de lei plus salariul de 1450 ... (vezi toată discuția)
Cand inceteaza executarea silita bogdan1982 bogdan1982 Buna ziua, As dori sa aflu cateva informatii privitor la o executare silita asupra mea. Am contractat un credit de 10.000 ron in 2008 pe care nu l-am mai ... (vezi toată discuția)