avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite neplatite 2ani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite neplatite 2ani

in 2008 am facut un credit de nevoi personale nu am putut sa iau suma necesara de la banca x deoarece salariu nu era corespunzator sumei cerute.,dar am primit o suma mai mica ,si pt ca imi mai trebuiau bani am mai facut un credit la o alta banca y.deci am 2 credite.Afacerea nu a mers cum ma asteptam si dupa 1an am ramas fara venit.rata(variabila) era de 350 ron la banca x pe 10 ani iar la banca y rata (fixa) 375 ron pe 4 ani.La banca x rata a crescut la suma de 475 ron atunci eu le am spus ''cand am luat credit ati spus ca nu puteti sa mi dati suma ceruta ca nu o sa pot plati rata iar acum ati marit rata''le-am spus sa mi faca un calcul sa achit suma datorarta(am cerut doar din curiozitate ca bani nu aveam ) -SURPRIZA-dupa 1 an de rata eu am aceeasi suma de achitat .din 375 ron -50ron este rata restul comisioane ...de 2 ani nu am mai platit ratele.sotul lucreaza f. c.m eu nu lucrez nu avem locuinta masina a vanduto acum o luna.Ce se intampla in cazul acesta.
Cel mai recent răspuns: ContSters199098 , utilizator 17:01, 4 Aprilie 2011
Daca nu aveti niciun bun mobil sau imobil si nici nu obtineti venituri, nu vi se va intampla nimic. Cand veti obtine venituri, acestea vor fi poprite, asta daca nu se prescrie dreptul de a executa silit pana atunci.

In ceea ce priveste surpriza dvs, cititi cu atentie scadentarul - o sa vedeti ca in primul an platiti in majoritate -dobanda si foarte putin din principal, de aceea suma nu s-a modificat. este un principiu matematic simplu. Nu poti avea rata fixa pe toata perioada derularii creditului si sa si platesti din principal
proportia dintre dobanda si principal se schimba cu fiecare luna, ajungandu-se ca la finalul perioadei de creditare sa platiti dobanda f mica si mare parte din sum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune contract imprumut bancar Adriana B Adriana B Am luat un credit imobiliar cu ipoteca de la o anumita banca, sa zicem banca X, cu dobanda fixa in primul an, apoi variabila pana la finalul celor 25de ani, ... (vezi toată discuția)
Semnare grafic de rambursare credit ipotecar ContSters185853 ContSters185853 Prin semnarea prezentului document, Imprumutatul declara ca a luat la cunostinta ca: 1. Valoarea ratei lunare poate fi afectata de anumiti factori externi (de ... (vezi toată discuția)
Rate banca truscalaurentiu truscalaurentiu Buna ziua! Am un credit de nevoi personale la Banca Transilvania din anul 2007. In momentul in care am luat creditul dobanda era de 15.5% iar in momentul de ... (vezi toată discuția)