avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua , ce salariu ar trebui să aibă o persoana ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua , ce salariu ar trebui să aibă o persoana cu studii ...

Buna ziua , ce salariu ar trebui să aibă o persoana cu studii superioare de lunga durata, licența și master în administrație publică intr o primărie de gradul 2 ( 3000 ) locuitori post perioada determinata de un an ( consilier achiziții publice)?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 10:54, 14 Octombrie 2021
Puteti verifica in Legea 153/2017, Anexa nr. VIII- FAMILIA OCUPAȚIONALĂ DE FUNCȚII BUGETARE „ADMINISTRAȚIE“
[ link extern ]
Coeficientul maxim (cel al viceprimarului) este de 3,5 la această categorie de comună. Asta înseamnă un SALARIU BRUT maxim de 3,5 X 1900 = 6650 ( salariul minim brut pe țară cu care se înmulțesc coeficienții, în cazul administrației publice locale, este plafonat la nivelul de 1900 lei din anul 2019). Salariul minim BRUT este cel în plată în acest moment, de 2300 lei.
Persoana în cauză poate avea un salariu BRUT situat între 2300 lei și 6650 lei, în funcție de coeficientul stabilit prin hotărâre a Consiliului Local din comuna respectivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare salariu functionar public Faranumebun Faranumebun Lucrez intr-o primarie ca si consilier superior gradatia 5. Salariile au fost stabilite conf lg 153/2017 printr-o hotarare de consiliu local au fost stabiliti ... (vezi toată discuția)
Salariatii cu studii superioare din institutiile publice au salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata de 2080 lei sau 2350 lei? iolanda15 iolanda15 Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Pentru salariatii cu studii superioare incadrati cu o vechime in munca de cel putin 1 an pe functii publice ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti de ce atunci cand se mareste salariul minim ... oana05 oana05 Va rog sa ma lamuriti de ce atunci cand se mareste salariul minim pe economie nu cresc salariile tuturor angajatilor calculand asa cum scrie in L153 ... (vezi toată discuția)