avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... cate si ce fel de autorizari pentru proiectii filme?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

cate si ce fel de autorizari pentru proiectii filme?

buna ziua!
as dori sa aflu daca am nevoie de autorizatii si daca da, ce fel, cate si de la cine, pentru a realiza proiectii de filme, de pe suport DVD, deschise unui public relativ restrans (dar totusi public, nu cadru familiei), in sali mai putin conventionale (in relatie cu salile cinematografice).
eu am cautat raspunsuri si in HG 418/2003 + norme metodo, + Legea cinematografiei, dar inca nu sunt lamurita. va multumesc pentru ajutor! SuzanaF
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:27, 27 Ianuarie 2008
Trebuie sa folositi suporturi originale si sa platiti un timbru la organul de gestiune colectiva aferent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta neexclusiva pentru autorizarea comunicarii publice a operelor cinematografice si a altor opere audiovizuale + remuneratie pt. comunicarea publica a acestora ? cristiannegru cristiannegru Eu sunt fotograf. O institutie de cultura cu care colaborez a primit recent o Notificare de la Uniunea Producatorilor de Film si Audiovizual - Asociatia ... (vezi toată discuția)
Interpretare articole legea 8/1996 creis creis 1) cine pot fi titularii drepturilor de exploatare si ce sunt acestea mai exact? 2) [i]\"Art. 34. — (1) Nu constituie o incalcare a dreptului de autor, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie neexclusiva de la upfr veronica ciucanu veronica ciucanu Am o cofetarie si se asculta muzica ambientala de pe stick inregistrat de noi .Am autorizatie de la UCMR-ADA.Cei de la UPFR zic ca imi trebuie si de la ei ... (vezi toată discuția)