Am infiintat un SRL, sunt fondator unic si adminisrator, platitor TVA. Am ridicat de la reg comertului Certificatul de inregistrare, certificat constatator si ink o foaie in care zice k sunt ondator si administrator. Am sediul social si pct. de lucru in acelasi loc, o camera facuta prin contract de comodat. Ce trebuie sa fac akm inafara sa ma duc la un contabil
Mergeti la Directia Generala a Finantelor si ridicati certificatul de atestare ca platitor de TVA . Dupa care cumparati registrele care vi le spune contabilul. Bafta in afaceri
As putea sa ma descurc momentan fara un contabil, ma refer sa apelez la un contabil numai dak este strict necesar sa imi faca niste documente kre necesitata un contabil autorizat, sau makr knd incep sa produc sa imi angajez unul.
Contabilul va incasa bani de la dvs de la prima factura chiar daca dvs ati apelat la serviciile sale cand ati inceput sa produceti. Prima factura este cea de la registrul comertului prin care ati infiintat firma.
Am inteles care e treaba cu contabilul, dar mi-ati putea spune ce anume trebuie sa fac, ce declarati trebuie sa depun, unde, cand, si alte chesti care le face un contabil?
Sfaturi contabile
MARIA_c
Buna ziua
Am si eu nevoie de sfatul permanent al unui contabil in legatura cu tot ce inseamna ce face un contabil la o societate. Am un salon de cosmetica ... (vezi toată discuția)
Contabilitate
labuta
Daca imi deschid o firma de prestari servicii si pentru inceput nu o sa am activitate pana la primul contract am nevoie de acte contabile sau nu, eventual la ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl 3%
ionut2001
Revin cu o noua intrebare in incercarea de a ma clarifica:
Ma ocup cu webdesign-ul. Doresc sa infiintez firma numai pentru webdesign. Doresc sa ma angajez cu ... (vezi toată discuția)