avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termen solutionare cereri si formulare depuse online ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termen solutionare cereri si formulare depuse online pentru institutii inrolate registra.ro

Buna seara,

Primariile înrolate pe portalul regista.ro au acelasi termen de solutionare a cererilor depuse online ca si cele depuse fizic la ghiseu?
Am completat si inregistrat cateva solicitari pentru diferite documente la inceputul lunii iulie. (adeverinta de rol, certificat fiscal). Pe pagina primariei apare un numar de inregistrare (de exemplu 7 si 8), dar statusul este acelasi, nu sunt procesate.
Exista acelasi numar de zile in care putem primi un raspuns?

Ultima modificare: Miercuri, 8 Septembrie 2021
eve25, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 17 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OG 27/2002
art. 8
(1) Autoritățile și instituțiile publice sesizate au obligația sa comunice petitionarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petitiei, răspunsul, indiferent dacă solutia este favorabila sau nefavorabila.
.....

In speta, termenul este de 30 de zile de la data înregistrării petitiei, indiferent dacă petitia este depusa online sau la registratura institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie la primarie ion.escu ion.escu Va salut! Am depus la primarie o cerere la registratura, am numar de inregistrare. Care este perioada de timp dupa care legal trebuie sa primesc raspuns, de ... (vezi toată discuția)
Raspuns in termen legal audiente PAVEN ANA MARIA PAVEN ANA MARIA as dori sa stiu care este termenul legal in care trebuie sa se raspunda solicitarilor din cadrul audientelor la primar si viceprimar si temeiul legal in care ... (vezi toată discuția)
În cât timp trebuie o primărie să-ți dea răspuns la o cerere ... Togo 83 Togo 83 În cât timp trebuie o primărie să-ți dea răspuns la o cerere depusă ? (vezi toată discuția)