avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În cât timp trebuie o primărie să-ți dea răspuns ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În cât timp trebuie o primărie să-ți dea răspuns la o cerere ...

În cât timp trebuie o primărie să-ți dea răspuns la o cerere depusă ?
Cel mai recent răspuns: Togo 83 , utilizator 20:48, 8 August 2022
In 30 de zile!
Art. 8
(1)Autorităţile şi instituţiile publice sesizate au obligaţia să comunice petiţionarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petiţiei, răspunsul, indiferent dacă soluţia este favorabilă sau nefavorabilă.
(2)Pentru soluţionarea petiţiilor transmise, potrivit art. 61, de la alte autorităţi sau instituţii publice, termenul de 30 de zile curge de la data înregistrării petiţiei la autoritatea sau instituţia publică competentă.
Ultima modificare: Luni, 8 August 2022
Alexandrarares, utilizator
Mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunsul unei institutii publice alexandroni alexandroni Va rog sa-mi spuneti in cat timp trebuie o institutie publica trebuie sa dea un raspuns la o solicitare scrisa si care este baza legala . Va multumesc (vezi toată discuția)
Reclamatie la consiliul judetean alina_25 alina_25 Am facut o reclamatie la consiliul judetean privind abuzurile care se petrec la o institutie de este in subordinea acesteia . Din cate am inteles in ... (vezi toată discuția)
Timpul de raspuns HUBARDONI HUBARDONI Am trimis o scrisoare recomandata cu confirmare de primire la Finante. Au primit-o in 31 martie. In cat timp trebuie sa primesc raspuns? (vezi toată discuția)