avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am voie sa vand ceasuri sau parfumuri '' Replica''
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am voie sa vand ceasuri sau parfumuri '' Replica''

Ce prevede legislatia exista in Romania in acest domeniu ? Am vazut in cateva magazine ca se vand asemenea produse,si este mentionat '' Replica''...
Va multumesc anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 10:57, 10 Ianuarie 2010
Stimate Cezar, daca detaliati putin si despre domeniul ,, Replica,, ar fi perfect B-) acesta e un forum legal unde pt noi cei de aici marca ,,|Replica,, poate insemna NIMIC B-)asteptam detalii:) asa cum dvs asteptati raspunsuri ;)
Scuze ! Este vorba de produse similare celor originale (arata f.bine)dar la preturi derizorii...
Ex ceas ROLEX la pret de 280 ron
Nu puteti vinde legal asa ceva. Nu va permite legislatia privitoare la protectia marcilor inregistrate.
Un produs cum este cel exemplificat de dumneavoastră (ceas Rolex) la preţul menţionat nu poate fi decât un produs contrafăcut.Legislaţia privind protecţia consumatorilor şi Codul consumului interzic cu desăvârşire aceste lucru.Pe lângă protecţia consuumatorilor există şi alte organisme care interzic comercializarea de produse falsificate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert cu produse cosmetice din china crinavasile crinavasile Buna seara! Sunt putin nelamurita intr-o chestiune ce implica comercializarea unor tipuri de produse cosmetice si am mare nevoie de un raspuns cat mai detaliat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. este legală comercializarea unui produs cu pret diferit ... Mariusg7 Mariusg7 Buna ziua. Este legală comercializarea unui produs cu pret diferit în online fata de magazin fizic? Exista vreo reglementare în sensul asta? (vezi toată discuția)
Inlocuirea unui produs Cristian8812 Cristian8812 Va salut, am o problema cu cei de la Splendor Cluj. Am lasat pentru a 3-a oara un ceas in garantie, prima data pentru schimbarea unei baterii ( cost 55 de lei ... (vezi toată discuția)