Gorjeanu George 
	    	Mediator

Gorjeanu George 
	    	Mediator	    

Cezar66 
	    	Utilizator

Cezar66 
	    	Utilizator	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

Florin Lucian Manolescu 
	    	Consultant managementul calitatii

Florin Lucian Manolescu 
	    	Consultant managementul calitatii	    

~ final discuție ~
 crinavasile	                   

Buna seara! Sunt putin nelamurita intr-o chestiune ce implica comercializarea unor tipuri de produse cosmetice si am mare nevoie de un raspuns cat mai detaliat ... (vezi toată discuția)
	                    crinavasile	                   

Buna seara! Sunt putin nelamurita intr-o chestiune ce implica comercializarea unor tipuri de produse cosmetice si am mare nevoie de un raspuns cat mai detaliat ... (vezi toată discuția)

Mariusg7	                   

Buna ziua. Este legală comercializarea unui produs cu pret diferit în online fata de magazin fizic? Exista vreo reglementare în sensul asta?  (vezi toată discuția)
	                    Mariusg7	                   

Buna ziua. Este legală comercializarea unui produs cu pret diferit în online fata de magazin fizic? Exista vreo reglementare în sensul asta?  (vezi toată discuția)

Cristian8812	                   

Va salut, am o problema cu cei de la Splendor Cluj. Am lasat pentru a 3-a oara un ceas in garantie, prima data pentru schimbarea unei baterii ( cost 55 de lei ... (vezi toată discuția)
	                    Cristian8812	                   

Va salut, am o problema cu cei de la Splendor Cluj. Am lasat pentru a 3-a oara un ceas in garantie, prima data pentru schimbarea unei baterii ( cost 55 de lei ... (vezi toată discuția)