avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme la locul de munca

am fost angajata 1 an ca casiera mia murit mama am lipsit o sapt si in decembrie miam rupt piciorul nu mia dat adeverinta buna sa ma tina in loc de pe 22 dec am fost in medical pana pe7 ian iar el imi da preaviz cu data de 28 dec pana pe 18 ianuarie e legal asa ceva unde pot depune o plingere
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:08, 9 Ianuarie 2010
as mai avea o intrebare cu demisia pot beneficia de ajutorul de somaj mentionez ca mai iau si un ajutor de handicap gr 2 cu capacitatea de a lucra rog raspuns
poate ca aveti gr. 3!?
Daca este demisie nu beneficiati de indemnizatie de somaj dar daca este concediere aveti dreptul la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere la expirarea concediului medical macelaru21 macelaru21 Buna ziua! Sunt angajat al une societati comerciale.De 2 luni sunt in concediu medical si voi fi pana la data de 31.12. Patronul firmei la care sunt angajat ... (vezi toată discuția)
Somaj adina23 adina23 Buna seara, Am o necalritate ceea ce priveste somaj, am 12 luni lucrate la o firma, vrea sa imi desfaca contractul cu Lit. I, zice acest adm, care nu stie ca ... (vezi toată discuția)
Codul muncii,concediere ilegala? natyalex09 natyalex09 v-am mai scris eu in urma cu ceva timp in urma.si de ce ma temeam sa intamplat.v-am spus ca in urma unor analize am descoperit ca am hepatita b.am fost ... (vezi toată discuția)