avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Persoana cu dizabilități (Legea 448/2006).
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Persoana cu dizabilități (Legea 448/2006).

Buna ziua.
O persoana cu dizabilități (Legea 448/2006) cu grad accentuat daca are 2 proprietati in 2 judete diferite poate solicita de la ambele autoritati locale scutirea de la plata impozitului sau alte facilitati ( indemnizatie/decont transport etc)
Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:55, 10 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe cladirea (si terenul aferent) folosita ca domiciliu. Deci numai la acea primarie solicitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit persoane cu handicap Andreea-Elena26 Andreea-Elena26 Buna ziua! In legea nr 448/2006, art 26 este specificat faptul ca: \\"Persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiază de următoarele facilităţi ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe imobil persoana cu dizabilitati (handicap ... aaa21 aaa21 Scutire impozit pe imobil persoana cu dizabilitati (handicap grav- permanent) Buna ziua, Sunt persoana cu handicap grav, permanent. Stiu ca, cf. legii ... (vezi toată discuția)
Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)