avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara! În situația în care un certificat de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara! În situația în care un certificat de grad de ...

Bună seara! În situația în care un certificat de grad de handicap expiră în luna august, însoțitorul mai primește îndemnizația pentru luna respectivă?
Cel mai recent răspuns: mmhai , utilizator 14:54, 11 Septembrie 2021
Va primi pana la data expirarii.
Mulțumesc pentru răspuns! În situația în care nu a primit ce poate face persoana în cauză?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Liviu Capatina Liviu Capatina Bună ziua, Va rog sa ma lamuriti daca se poate cu situatia de mai jos.: Sotia este in concediu de crestere copil pina la 3 ani (copil cu handicap). Am ... (vezi toată discuția)
Tata poate primi indemnizatie de insotitor pentru un copil cu handicap de gradul 1 grav, mama fiind in acelasi timp asistent personal al copilului angajata la primaria de domiciliu Nicusor79 Nicusor79 -copilul are 8 ani -am aflat ca se poate dar vrea sa stiu sigur, concret pe nr. articol, text de lege, pentru ca multi functionari din primarii ori nu stiu ... (vezi toată discuția)
Acordare bilete de transport pentru insotitorul persoanei cu handicap grav anda700 anda700 va solicitam o informatie privind un caz al unui nevazator cu handicap grav: 1. nevazatorul cu handicap grav primeste indemnizatie de insotitor de la Casa ... (vezi toată discuția)