avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Aplicare executare proces civil custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Aplicare executare proces civil custodie copil

Buna ziua,

Am avut un proces civil privind custodia copilului in cadrul judecatoriei, proces incheiat in iunie 2021. Executarea hotararii judecatoriei se aplica de cand se afiseaza rezolutia (minuta) pe portal.just.ro sau de cand primesc hotararea (motivarea) in scris la domiciliu?
Daca fac recurs mai trebuie sa tin cont de rezolutia judecatoriei pana cand tribunalul va stabili o hotarare definitiva?

Multumesc din suflet!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2021
marina.marina, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:01, 12 Septembrie 2021
Hotararea de fond este executorie in ceea ce priveste plata pensiei de intretinere si programul de vizita.

In rest, pentru custodie hotararea trebuie sa fie definitiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita program de vizitare minor popescunicolae popescunicolae Buna seara problema mea este urmatoarea: Am un proces in care am fost parat de reclamant in ceea ce priveste programul de vizitare minor, (proces de fond) ... (vezi toată discuția)
Cai de atac in custodia comuna, dar mama refuza de 3 ani orice legatura cu tatal copilului AndreeaIancu23 AndreeaIancu23 Buna ziua, Numele meu este Alexandru. De la stabilirea domiciliului provizoriu si dupa stabilirea sentintei definitive privind domiciliul fetitei mele ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna dupa despartirea concubinilor marla1 marla1 buna ziua. am trait in concubinaj cu tatal copilului meu, dar ulterior ne-am despartit. Am obtinut hotarare judecatoreasca pt incredintare minor si pensie ... (vezi toată discuția)