avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Sportivii vaccinati trebuie si testati?
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Sportivii vaccinati trebuie si testati?

Sportivii vaccinati si trecuti prin boala si care au certificat mai trebuie sa faca testul? Vedeti ce prevede regulamentulMTS? Nu cumva incalca alta prevedere legala? Va rog lamuriti-ma. Multumesc.

"F. Condiții specifice sporturilor de luptă practicate în spații închise pentru organizarea competițiilor
1. Testarea înainte de competiție
În cazul sporturilor de luptă, participanții la competiție vor efectua o testare COVID-19 cu cel mult 48 de ore înainte de data programată pentru proba cântarului, dacă aceasta este prevăzută de regulamentele sportive, sau cu 48 de ore înainte de data programată pentru începerea competiției. Fiecare echipă va transmite către organizatorul competiției lista nominală a participanților, precum și rezultatul testelor COVID19 efectuate înainte de prezentarea la competiție."
Cel mai recent răspuns: Mihail Preda , utilizator 12:06, 12 Septembrie 2021
Mentiunea dvs. este clara. Toti sportivii trebuie testati anterior inceperii competitiei.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! tinand cont de decizia luata aseara conform careia ... Dede88 Dede88 Buna ziua! Tinand cont de decizia luata aseara conform careia doar cei vaccinati cu doza completa au voie sa participe la evenimente private... Voiam sa intreb ... (vezi toată discuția)
Test covid neplatit de angajator AureliaStamate AureliaStamate Lucrez la filiala unei asociatii culturale si in fiecare an participam (eu si membrii) la o manifestare culturala, organizata de forul superior. Eu organizez ... (vezi toată discuția)
Protejarea tinerilor sportivi la diferite competitii ilea_mircea ilea_mircea Fiul meu practică fotbal la nivel de copii, nefiind in acest moment legitimat la club, din cauza varstei prea fragede (9 ani). In aceste zile trebuie sa ... (vezi toată discuția)