avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Banca ne-a blocat contul.
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Banca ne-a blocat contul.

Uniunea Arhitectilor, Filiala Oltenia, cont 12895570. Banca ne-a blocat contul pentruca la dansii apar 2 persoane, in afara mea ca presedinte, foste secretare angajate. Am dus o adeverinta prin care certific prezenta mea ca presedinte-degeaba ! M-a trimis la Judecatoria Craiova. M-am adresat oficial. Raspuns: sa ne adresam ministerului Justitiei intrucat este vorba despre extrasul din Registrul Asociatiilor si Fundatiilor, care va elibera, potrivit art. 75 alin. 2 din OG 26 / 2000 !! Arh. PAVEL POPESCU - presedinte va multumesc pentru coordonare pentru finalizare concreta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 23:42, 18 Octombrie 2021
unele judecatorii refuza sa elibereze exrase din Registrul Asociatiilor si Fundatiilor si te trimit la MJ unde costa mai scump si dureaza mult... practica este neunitara si legislatia neclara... probabil nu aveti cum sa ii fortati daca asta e practica Judecatoriei Craiova... la Cluj il obtii in cateva zile cu 6 lei... in trecut chiar mai repede, dar da cand cu COVID ei fac trimiterea doar prin posta....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat constatator pentru ong? grunwald grunwald Banca unde am deschis contul Asociatiei Non Profit, mi-a solicitat, in al 13-lea ceas contul fiind deja operational, un document numit \'certificat constatator ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea consilului director al unei fundatii diana666 diana666 buna ziua, nu imi este foarte clar daca o fundatie \\\\\\"mama\\\\\\" care are infiintata filiala in alt judet, filiala cu personalitate juridica distinca ... (vezi toată discuția)
Deschidere cont pe asociație NICOMORO NICOMORO Bună ziua. Am facut o Asociație împreună cu 2 prietene ca si membri fondatori, Asociatia este de binefacere, pentru copii, bătrâni și familii care ... (vezi toată discuția)